3 steps: Hæng den op

3 steps: Hæng den op

3 steps hæng den op:
 

Når du køber en vinramme hos Corkkeeper følger der altid hængsler og skruer med i pakken.

Det gør vi for at gøre det let, at hænge rammen op på væggen hvis man ønsker det.

Find en god placering til jeres vinrammen i hjemmet, herefter skrues i beslagene på bagsiden af rammen med de  medfølgende skruer.

Det sidste trin er, at der skal skrues 2 skruer i væggen som beslagene hænges på.

Nu er rammen klar til, at hænge på væggen -Nu mangler der bare at blive åbnet flaske god vin og her efter putte proppen i, så er du blevet en Corkkeeper. 

Bæredygtigt koncept

Bæredygtigt koncept

Vores koncept:

Hos Corkkeeper har vi stor fokus på, at vores koncept er bæredygtigt. For os er det vigtigt, at vi kan sikre at det træ, som vi benytter til vores produktion er klimavenligt.

Derfor benytter vi os udelukkende af FSC og PEFC certificeret træ. Disse certifikater kaldes også sporbarhedscertificeringer, da de sporer træet hele vejen fra skoven til forbrugeren. 

Dette er vores garanti for at din Corkkeeper stammer fra et bæredygtigt skovbrug.

Historien bag CorkKeeper

Historien bag CorkKeeper

Historien om CorkKeeper:

Vi har altid gemt vores korkpropper fra mange af de store minder i vores liv, forskellige nytårsaftener, konfirmationer osv. Men vi har altid manglet et sted at opbevare dem. Derfor startede vi med, at kigge efter en flot og elegant måde at gemme korkpropperne på.

Eftersom at vi ikke kunne finde et produkt, som vi synes opfyldte vores tanker og behov, gik vi på tegnebordet. Her fik vi designet en vinramme med fokus på, at den både skulle være anvendelige og samtidig elegant.

Efter en række prototyper fandt vi endelig en skabelon som vi var tilfredse med.

Vi hængte rammen op hjemme hos os selv, og begyndte at få mange bemærkninger fra venner og bekendte omkring hvor vi havde købt den. Det var her at ideen til at starte en forretning.

Produktion af dansk håndværk

Produktion af dansk håndværk

Dansk håndværk

I vores produktion har vi stor fokus på, at levere en ensartethed og høj kvalitet på alle vores produkter. 

Hos Corkkeeper har vi indgået et strategisk samarbejde med en professionel snedker virksomhed, det er igennem dette samarbejde vi har mulighed for at sikre den høje kvalitet som vores kunder forventer.

Alt træ der indgår i rammerne bliver skåret med stor præcision, herefter samles vinrammerne og der monteres plexiglas, herrefter laver vi det sidste kvalitetstjek.

Til slut pakkes vinrammen ned i en forsendelses bar papkasse med bobleplast for at give en sikker forsendelse.