Vi elsker at gemme vores korkpropper fra alle de store øjeblikke i vores liv - nytårsaftener, konfirmationer osv. Men vi har altid manglet et sted at opbevare dem på en flot og elegant måde. Derfor startede vi vores rejse med at lede efter den perfekte korkramme.

Da vi ikke kunne finde et produkt som opfyldte vores tanker og behov, gik vi til tegnebordet og skabte vores eget design - en korkramme med fokus på bæredygtig, anvendelighed og elegance. Efter en række mislykkede prototyper fandt vi endelig en skabelon som vi var tilfredse med.

Da vi hængte rammen op hjemme hos os selv, begyndte vi at få mange bemærkninger fra venner og bekendte omkring hvor vi havde købt den. Det var på baggrund af alle disse henvendelser, at vi besluttede at lave det til en forretning.

Det er nu mange hundrede ordre siden. Vi sætter utrolig meget pris på den positive respons vi har fået fra vores kunder og vi vil meget gerne se billeder af hvordan de har indrettet deres hjem med vores fantastiske korkrammer. Vi håber, at vores korkramme også kan skabe minder og glæde hos dig.